Ngarep > Produk > Eyeliner > Pen Eyeliner Cairan Kab

China Pen Eyeliner Cairan Kab Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka produsen kosmetik profesional ing China sing nyedhiyakake pena eyeliner cair. Pena eyeliner cair digunakake kanthi formula anti banyu, tahan suwe, lan ora smudgeproof. Lan sampeyan bisa milih sing disenengi kanggo ngrampungake dandanan, eyeliner cair matte luwih cocog kanggo dandanan saben dina lan mutiara cocog kanggo acara kanthi lampu sing sumunar.


Iki minangka bagean sing penting banget ing dandanan, mesthi nambah definisi ing mripat, sing kuat amarga minangka fitur sing paling penting ing pasuryan nalika nggawe kesan pertama. Eyeliner sing ditrapake kanthi pinter bakal nggedhekake wangun lan warna mata, nggawe dheweke katon banget. Lan produk kita duwe ISO, GMP, SA8000 lan sertifikat liyane. Kita uga bisa nyedhiyani wadhah lan rumus desain kanggo sampeyan. Mangga pracaya Eyecos, kita bisa nggawe produk wareg kanggo sampeyan!

View as  
 
Pensil Eyeliner Krim Metalik Otomatis

Pensil Eyeliner Krim Metalik Otomatis

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pensil eyeliner krim metalik otomatis. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Otomatis Waterproof High Shine Eyeliner Pensil

Otomatis Waterproof High Shine Eyeliner Pensil

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake potlot eyeliner kanthi cepet anti banyu. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Eyeliner Cairan 2-in-1 Long-wear lan Mascara

Pen Eyeliner Cairan 2-in-1 Long-wear lan Mascara

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena eyeliner cair lan mascara 2-in-1. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Eyeliner Cairan Serbaguna

Pen Eyeliner Cairan Serbaguna

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena eyeliner cair serbaguna. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Eyeliner Cairan Super Fine

Pen Eyeliner Cairan Super Fine

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena eyeliner cair super apik. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Eyeliner Cairan Ultra apik

Pen Eyeliner Cairan Ultra apik

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena eyeliner cair sing apik banget. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eyecos wis ngasilake Pen Eyeliner Cairan Kab sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Pen Eyeliner Cairan Kab ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept