Ngarep > Produk > Lip Gloss

China Lip Gloss Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka pabrikan profesional China sing nyedhiyakake lip gloss, kanggo nyukupi panjaluk sing beda-beda saka pelanggan, kita nggawe lip gloss tekstur sing beda, kayata lip gloss matte, lip gloss krim, lip plumping gloss lan lip glossy. Kita bisa ngatur macem-macem warna sing dibutuhake lan lip gloss cocok kanggo pelanggan sing pengin label pribadi merek sampeyan.

Napa saiki lip gloss dadi populer? Amarga lip gloss luwih gampang kanggo nyampur lan nutupi lambe, lan efek anti banyu lan tahan suwe bakal luwih apik tinimbang lipstik. Gunakake lip gloss tekstur sing beda kanggo macem-macem kesempatan, lip gloss glossy lan lip plumping gloss luwih cocok kanggo musim panas, lip gloss matte lan lip gloss krim luwih cocok kanggo kerja, bisnis lan rapat.

Produk kita duwe sertifikasi ISO, GMP, MEP, FDA, SA8000, HALAL lan liyane, kita uga duwe tim tes dhewe kanggo njamin produk sampeyan kanthi kualitas dhuwur.

View as  
 
Nonsticky Watery Lip Oil

Nonsticky Watery Lip Oil

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake Minyak Lip Watery Nonsticky. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transfer Proof Lip Gloss + Lip Coat

Transfer Proof Lip Gloss + Lip Coat

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss + lip coat. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Non-transfer Glossy Lip Gloss

Non-transfer Glossy Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy non-transfer. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lip Gloss Kaya Kaca

Lip Gloss Kaya Kaca

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy kaya kaca. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lip Glossy Glossy Watery Non-lengket

Lip Glossy Glossy Watery Non-lengket

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss glossy sing ora lengket. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Luscious Glossy Lip Gloss

Luscious Glossy Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy glossy. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eyecos wis ngasilake Lip Gloss sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Lip Gloss ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept