Ngarep > Produk > alis

China alis Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka pemasok kosmetik profesional China sing nyedhiyakake produk alis. Nalika sampeyan pengin nggambar alis, produk apa sing bakal sampeyan pilih? Kayata gel alis, pensil alis otomatis, lilin alis, pena alis cair. Kabeh mau kanthi tekstur lan fungsi sing beda, aku saranake sampeyan milih gel alis lan lilin alis yen sampeyan pengin nyetel alis. Lan fungsi pensil alis otomatis lan pena alis cair ngisi lan mbentuk.

Kita nyedhiyakake kabeh produk ing ndhuwur kanthi logo, desain lan rumus pribadi sampeyan. Lan kita nggunakake formula anti banyu lan tahan suwe kanggo mesthekake dandanan alis sampeyan ora gampang luntur sedina muput. Kaya sing wis dingerteni, alis liar saiki populer banget, produk alis kita bisa nggawe efek iki, manawa alis sampeyan jarang utawa kandel, kita bisa nggunakake produk kanggo nggawe efek sing dikarepake.

View as  
 
Clear Eyebrow Setting Gel

Clear Eyebrow Setting Gel

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake gel setelan alis sing jelas. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gel Styling Alis

Gel Styling Alis

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake gel styling alis. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gel Alis Warna Matte Lembut

Gel Alis Warna Matte Lembut

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake gel alis warna matte sing lembut. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Gel Alis Matte Warna Alami

Gel Alis Matte Warna Alami

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake gel alis matte warna alami. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Brow Tint & Sculpting Alis Gel

Brow Tint & Sculpting Alis Gel

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake warna alis & gel alis. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Shape & Stay Eyebrow Wax Pencil

Shape & Stay Eyebrow Wax Pencil

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake potlot lilin alis kanthi bentuk & tetep. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eyecos wis ngasilake alis sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional alis ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept