Ngarep > Produk > alis > Pen Alis Cairan Kab

China Pen Alis Cairan Kab Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka pemasok kosmetik profesional China sing nggawe pensil alis cair. Produk kita duwe sertifikasi ISO, GMP, SA8000, HALAL, lan liyane.

Napa Eyecos nggawe pensil alis cair? Amarga bakal nggawe alis katon luwih alami lan alus, lan kacepetan nggawe film luwih cepet tinimbang pensil alis biasa. Iku anti banyu, ora luntur, ora gampang luntur. Lan bisa nggambar garis tipis minangka rambut, warna kasebut alami banget.
Babagan pensil alis cair, kita duwe produk sing beda-beda, pena alis cair kanthi sikat, pena alis cair kanthi bubuk, bubuk kasebut bisa nyebarake efek alis sing bisa dibangun, luwih alus lan luwih alami.

Yen sampeyan nggoleki pabrik kosmetik sing bisa nyedhiyakake kustomisasi wadah, kustomisasi formula, hubungi eyecos.
View as  
 
Shape & Stay Eyebrow Wax Pencil

Shape & Stay Eyebrow Wax Pencil

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake potlot lilin alis kanthi bentuk & tetep. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Alis Cairan Angled

Pen Alis Cairan Angled

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake Pen alis Cairan sudut. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Alis Cair (sikat miring)

Pen Alis Cair (sikat miring)

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena alis cair. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Alis Cairan 2-in-1 lan gel Alis

Pen Alis Cairan 2-in-1 lan gel Alis

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena alis cair 2-in-1 lan gel alis. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pen Alis Cair 2-in-1 & Gel Tinted

Pen Alis Cair 2-in-1 & Gel Tinted

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena alis cair 2-in-1 & gel tinted. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
24 Jam Waterproof Cairan Alis Pen

24 Jam Waterproof Cairan Alis Pen

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake pena alis cairan anti banyu 24 jam. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eyecos wis ngasilake Pen Alis Cairan Kab sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Pen Alis Cairan Kab ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept