Ngarep > Produk > Lip Gloss > Lip Gloss Krim

China Lip Gloss Krim Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka pabrikan profesional China sing nyedhiyakake lip gloss krim, luwih moisturizing tinimbang lip gloss matte, lan lambe ora bakal garing sedina muput. Kita bisa nggawe macem-macem werna minangka syarat, kayata werna mudo, werna abang, lan werna liyane kreatif.

Kaya sing wis dingerteni, lip gloss uga dadi bagian penting saka dandanan, bisa nambah kulit lan nggawe sampeyan katon luwih ayu. Lan lip gloss iki digunakake vegan, cruetyfree, lan ora ana formula nano, cocok kanggo umume acara dandanan, utamane, pacaran, blanja, lan pesta karo kanca-kanca. Lan kita nggunakake formula sing tahan suwe, sampeyan ora bakal kuwatir yen warna bakal gampang luntur.

Lan ing pungkasan taun 2022, produk kita wis didol menyang 27 negara kanthi luwih saka 300 merek kecantikan. Mangga dipercaya Eyecos bisa nggawa produk sing cocog kanggo sampeyan. Lan rumus kita uga bisa digawe miturut syarat sampeyan.
View as  
 
Air Matte Cream Lip Gloss

Air Matte Cream Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss krim matte udara. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Matte Long lasting Cream Lip Gloss

Matte Long lasting Cream Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss matte sing tahan lama. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transfer Proof Dual Ended Cream Lip Gloss Kanthi Lip Coat

Transfer Proof Dual Ended Cream Lip Gloss Kanthi Lip Coat

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss krim lip gloss kanthi lip coat. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Double Layer Matte Cream Lip Gloss

Double Layer Matte Cream Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss krim matte lapisan ganda. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Silky Matte Long Wearing Cream Lip Gloss

Silky Matte Long Wearing Cream Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss silky matte dawa nganggo krim. Kita duwe departemen regulasi lan departemen inspeksi kualitas dhewe kanggo mesthekake yen saben produk bisa didol menyang negara liya.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Velvet Cream High Pigmentation Matte Lip Gloss

Velvet Cream High Pigmentation Matte Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss matte pigmentasi krim beludru. Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo nyedhiyakake layanan kanggo klien miturut syarate.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Eyecos wis ngasilake Lip Gloss Krim sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Lip Gloss Krim ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept