Ngarep > Produk > Lip Gloss > Gloss Lip Gloss

China Gloss Lip Gloss Produsen, Pemasok, Pabrik

Eyecos minangka pabrikan profesional Cina sing nyedhiyakake lip gloss glossy, lip gloss glossy cenderung luwih moisturizing lan menehi lambe sing nggilap. Dheweke uga luwih gampang ditrapake lan katon luwih apik ing pirang-pirang warna kulit. Nanging, padha bisa ninggalake lambe kroso lengo lan mengilap kanggo jam sawise aplikasi. Kanggo tampilan sing luwih nyenengake lan katon, aplikasiake luwih akeh kanggo lambe sing nggilap sing bener-bener dadi sumorot!

Kita duwe 2 lip gloss sing beda-beda, siji yaiku lenga lambe, bisa mbantu lambe tetep lembab lan katon sumringah, sampeyan uga bisa nggunakake lipstik, pisanan nggunakake lipstik kanggo ngisi mouse, banjur nggunakake lenga lambe kanggo nggawe lambe. katon luwih mengkilat. Kinclong lip glossy liyane sing ditambahake 30% -35% banyu sing nyedhiyakake shimmer nggilap sing kuwat. Lan alkohol tumindak minangka medium mbenakake kacepetan syuting kanggo nggawe katon luwih shinny.

Kita duwe macem-macem wadhah lan pilihan sirah sikat, kita bisa menehi rekomendasi lip gloss sing cocog adhedhasar kabutuhan sampeyan. Mangga aran gratis kanggo hubungi Eyecos tanpa wektu tundha!
View as  
 
Nonsticky Watery Lip Oil

Nonsticky Watery Lip Oil

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake Minyak Lip Watery Nonsticky. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transfer Proof Lip Gloss + Lip Coat

Transfer Proof Lip Gloss + Lip Coat

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss + lip coat. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Non-transfer Glossy Lip Gloss

Non-transfer Glossy Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy non-transfer. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lip Gloss Kaya Kaca

Lip Gloss Kaya Kaca

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy kaya kaca. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lip Glossy Glossy Watery Non-lengket

Lip Glossy Glossy Watery Non-lengket

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip gloss glossy sing ora lengket. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Automasi produksi kita yaiku 70% lan wektu timbal yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Luscious Glossy Lip Gloss

Luscious Glossy Lip Gloss

Eyecos minangka salah sawijining produsen kosmetik paling gedhe ing China sing nyedhiyakake lip glossy glossy. Eyecos setya nyedhiyakake solusi produk dandanan sing luar biasa kanggo para klien. Saka desain kemasan nganti inovasi formula, kita nyedhiyakake layanan siji-mandeg kanggo klien kanthi keahlian lan kawruh babagan kabutuhan pasar lan titik nyeri konsumen. Otomatis produksi kita 70% lan wektu timbal kita yaiku 30-45 dina. Mangga hubungi kita tanpa wektu tundha!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Eyecos wis ngasilake Gloss Lip Gloss sajrone pirang-pirang taun lan minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Gloss Lip Gloss ing China. Pelanggan wareg karo produk fashion lan layanan sing apik. Yen sampeyan kasengsem ing produk rega murah, kita bakal menehi rega marem lan nyedhiyani dhaftar rega. We Sincerely welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi pabrik kita kanggo rembugan lan rembugan.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept